Grenius Software B.V.
Statenlaan 49
3051 HL Rotterdam

Tel. 010-8917505
E-mail: info@grenius.nl

Doelgroepen

Grenius Software B.V. richt zich met haar software op bedrijven waar de focus ligt op communicatie over en beheer van vastgoed. Door de 3D modellering in combinatie met webmodules wordt communicatie rondom vastgoedobjecten beter mogelijk dan ooit en wordt vastgoedbeheer vergemakkelijkt.

Woningcoporaties
Corporaties zijn bij uitstek organisaties die te maken hebben met complexe vastgoedbeheer vraagstukken. Communicatie met huurders en andere stakeholders, efficient werken en profesionalisering zijn kernwoorden die bij veel corporaties hoog in het vaandel staan. Grenius software maakt vastgoedbeheer makkelijker en vereenvoudigt communicatie rondom het bezit. Wij helpen u uw klanten centraal te zetten rondom uw bezit.

Makelaars
Met onze 3D modellen hebben makelaars een extra service in huis om potentiële kopers te interesseren voor een woning en gerichtere belangstellenden te trekken voor een echte rondleiding. Verder is de presentatie van woningen in combinatie met omgevingsfactoren op kaart binnen de eigen website van grote toegevoegde waarde bij de aanbod van de te verkopen woningen.

Vakantieparken & Reisorganisaties
Bij vakantieparken en reisorganisaties staat de verhuur van huizen centraal. De software van Grenius maakt door middel van visualisatie de communicatie over te verhuren huizen makkelijker en mooier. Visualisatie is immers communicatie in het kwadraat. Behalve communicatie geldt ook voor deze doelgroep dat het beheer van huizen door middel van onze software gemakkelijker gemaakt wordt.

Projectontwikkelaars
Voor projectontwikkelaars is de communicatie rondom de verkoop van wonigen van groot belang. Grenius ondersteunt deze communicatie met visualisatie van de woningen in combinatie met keuzemogelijkheden voor kopers.

Bouwbedrijven
Bouwbedrijven kunnen digitale tekeningen gebruiken om exact aan te geven waar onderhoud moet worden gepleegd, wat de kenmerken zijn van de verschillende bouwdelen enz. Inspectie-online op basis van tekeningen is hiervoor het uitgelezen hulpmiddel.