Grenius Software B.V.
Statenlaan 49
3051 HL Rotterdam

Tel. 010-8917505
E-mail: info@grenius.nl

Producten en dienstenGrenius Software B.V. levert toekomstgerichte oplossingen voor woningcorporaties.


Virtuele Woonplaats

De Virtuele Woonplaats is een ideale oplossing om uw woningbezit geografisch weer te geven, inclusief alle relevante kenmerken en omgevingskenmerken van de woningen. U kunt de Virtuele Woonplaats als zelfstandige applicatie gebruiken of ge´ntegreerd met externe websites bijvoorbeeld het Virtual Front-office of IntraWIS van NCCW.

Tekeningen

De basis van onze overige softwareproducten is onze intekendienst. We bieden u de mogelijkheid om uw gehele woningbezit in tekenen en actueel te houden gedurende de levensduur van de woning. Het is al lang niet meer nodig om het intekenen van uw woningbezit te beperken tot het tekenen van plattegronden. Desgewenst doen we dat uiteraard wel echter met dezelfde inspanning leveren we zowel bouwkundig correcte plattegronden als een interactief 4D model(3D + data) van uw woningen. Met behulp van de 4D modellen kunt u, al dan niet via internet, optimaal communiceren met al uw stakeholders.

ITHACA

In combinatie met de tekeningen leveren we software waarmee u ze kunt integreren in alle relevante bedrijfsprocessen, data kunt uitwisselen tussen de tekeningen en andere systemen en uw woningen in 3D kunt presenteren via internet. De software suite waarmee dit gerealiseerd kan worden heeft de naam ITHACA (Internet Tools For Housing and Communication Applications)